School

Meld uw school aan

Wij van spiritscholen willen ouders en scholen bij elkaar brengen om zo het beste uit de kinderen te halen. Dit kan gedaan worden door middel van de juiste school te kiezen voor een kind. Elk kind heeft namelijk een unieke manier van leren en deze moet zo optimaal mogelijk benut worden.

Op onze website willen wij dan ook zoveel mogelijk verschillende scholen laten zien, met allemaal hun eigen manier van lesgeven en het bijstaan in de ontwikkeling van de kinderen. Elke school heeft een eigen manier van lesgeven en het begeleiden van kinderen. Dit is ook precies wat wij zoeken! Wij willen dat ouders zich op deze website goed kunnen oriƫnteren tussen de verschillende scholen die er bestaan en wat voor soort methode deze scholen gebruiken. Dit in het geval van lesgeven, de methodes die gebruikt worden en op welke manier de school bijstaat in de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Aanmelden school

Dus bent u een school en bent u trots op de manier van lesgeven? Of vindt u dat uw school erg sterk is in het begeleiden van kinderen? Geef u dan op via deze website.

Vermeld hierbij zeker wat u als school doet op het gebied van begeleiden en lesgeven. Bent u bijvoorbeeld van een school die vooral bezig is met het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen? Of staan jullie veel kinderen bij die problemen hebben met leren? Wij zoeken jullie!

Wij brengen graag scholen en ouders van kinderen bij elkaar om zo de ontwikkeling van de kinderen het beste te benutten. Dus wilt u kinderen de meest optimale manier van onderwijs aanbieden? Meld uw school dan aan.